Terug

Volg Vandaag Inside

Hato wil deel uitmaken van Ajax-kampioenschap: 'Dat is het doel voor volgend seizoen'

7 mrt 2024, 13:02

Jorrel Hato is nog niet van plan om te vertrekken bij Ajax. De verdediger, die vandaag zijn 18e verjaardag viert, geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat kampioen worden het doel is voor volgend seizoen.

"Van jongs af aan is het mijn droom om kampioen te worden met Ajax," vertelt Hato. "Dat wilde ik en wil ik nog steeds. Iedereen kent de beelden van een Ajax-kampioenschap. Als jonge speler wil je daar deel van uit maken. Dat is het doel voor volgend seizoen."

De jonge verdediger is dan ook nog niet van plan om te vertrekken uit Nederland: "Ik ben pas 18 jaar en dit seizoen is pas mijn eerste echte Eredivisie-seizoen als basisspeler. Ik weet dat ik hier nog genoeg kan leren."

Donderdag staat Ajax tegenover Aston Villa in de achtste finales van de Conference League. Of Ajax het seizoen alleen kan redden door het Europese toernooi te winnen? "Oneens," aldus Hato. "Natuurlijk zou het fantastisch zijn als we de Conference League winnen, maar het is niet het enige waardoor wij het seizoen kunnen redden. Europees voetbal halen is het belangrijkste, want ook komend seizoen willen we in Europa actief zijn."

René van der Gijp denkt dat het nog wel even gaat duren voor Ajax weer om de titel kan gaan spelen. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.