Terug

Volg Vandaag Inside

Hato: 'Mijn vader heeft als Feyenoorder met een Ajax-shirt op de tribune gezeten'

Hato: 'Mijn vader heeft als Feyenoorder met een Ajax-shirt op de tribune gezeten'

27 dec 2023, 17:56

Jorrel Hato blikt in gesprek met ESPN uitgebreid terug op het afgelopen jaar, waarin hij definitief doorbrak bij Ajax. De geboren Rotterdammer vertelt onder meer over een afspraak die hij had staan met zijn vader, die supporter is van aartsrivaal Feyenoord.

Vier dagen na zijn interlanddebuut voor Oranje scoorde Hato tegen Vitesse. En het doelpunt had gevolgen voor zijn vader. "Wat een mooi moment", blikt Hato terug. "Vlak daarvoor had ik de afspraak met mijn vader gemaakt dat wanneer ik mijn eerste doelpunt zou maken, hij de volgende wedstrijd een Ajax-shirt zou aantrekken. Dat lukte al snel, haha."

"Afspraak was: als je dit jaar nog scoort, dan kom ik met een Ajax-shirt naar je wedstrijd. En dat heeft hij gedaan", vervolgt Hato. "Niet dat mensen het hebben gezien, maar ik wist dat hij het aan ging doen", aldus de 17-jarige Hato in de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.