Terug

Volg Vandaag Inside

'Hato en Ajax op hoofdlijnen akkoord over contractverlening'

'Hato en Ajax op hoofdlijnen akkoord over contractverlening'

15 feb 2024, 08:27

Jorrel Hato en Ajax hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt over een nieuw contract. Het 17-jarige toptalent gaat zijn huidige verbintenis verlengen tot medio 2028, meldt het Algemeen Dagblad. Hato ondertekent pas zodra hij 18 is geworden, dat is op 7 maart.

Hato en Ajax moeten het alleen nog eens worden over enkele details, voordat het tot medio 2025 lopende jeugdcontract van de doorgebroken verdediger flink wordt opgewaardeerd en met drie jaar wordt verlengd. Daarin worden geen problemen verwacht.

De jonge verdediger is bezig aan een sterke ontwikkeling in Amsterdam. De 17-jarige Hato speelde dit seizoen al 21 Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists. Daarnaast werd hij de jongste aanvoerder ooit van de Amsterdamse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.