Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst ontbreekt in definitieve selectie Oranje

Weghorst ontbreekt in definitieve selectie Oranje

27 mei 2019, 22:56

Hans Hateboer is alsnog opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft de verdediger van Atalanta opgenomen in zijn definitieve selectie voor de Nations League.

Hateboer vervangt Kenny Tete, die onvoldoende fit is. Ook Jeroen Zoet reist niet met Oranje naar de eindronde in Portugal. De doelman van PSV verwacht op korte termijn gezinsuitbreiding. Jasper Cillessen, Marco Bizot en Kenneth Vermeer zijn de keepers van de 23-koppige selectie van het Nederlands elftal.

Steven Berghuis, Terence Kongolo, Pablo Rosario en Wout Weghorst maakten wel deel uit van de voorlopige selectie. Zij ontbreken in het definitieve keurkorps van Koeman. Luuk de Jong, samen met Dusan Tadic topscorer van de eredivisie, krijgt de voorkeur boven Weghorst die een goed seizoen beleefde met VfL Wolfsburg

Het Nederlands elftal plaatste zich voor de finaleronde van de Nations League door als eerste te eindigen in een poule met Frankrijk en Duitsland. Engeland is op 6 juni in Guimarães de tegenstander van Oranje in de halve eindstrijd. Drie dagen later staat de finale of een wedstrijd om de derde plaats tegen Portugal of Zwitserland op het programma.

Bekijk hier de definitieve selectie van het Nederlands elftal:

Weghorst verwacht plek in selectie Oranje

Weghorst: Ik hoop dat ik een andere voetballer ben geworden.
2:45
Weghorst: Ik hoop dat ik een andere voetballer ben geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.