Terug

Volg Vandaag Inside

Hateboer is blij: 'Ik wilde me graag revancheren in Oranje'

Hateboer is blij: 'Ik wilde me graag revancheren in Oranje'

5 sep 2020, 01:11

Hans Hateboer mocht vrijdag voor het eerst sinds ongeveer twee jaar meedoen bij Oranje. 'Mijn laatste optreden was niet zo goed. Ik vond dat ik mezelf moest revancheren, wat moest laten zien. Ik denk dat dat wel gelukt is', zei de speler van Atalanta Bergamo na de zege van 1-0 op Polen.

Hateboer moest op de positie van rechterverdediger steeds Denzel Dumfries voor zich dulden. De PSV'er ontbrak tegen Polen omdat hij net vader is geworden. Hateboer: 'Het was daarom niet heel verrassend dat ik mocht beginnen. Het Nederlands elftal 'staat'. Het is makkelijker om in een goed draaiend elftal mee te komen, dat hielp wel mee. De manier waarop we wonnen was misschien niet de mooiste, maar we hebben vrijwel niets weggegeven. Het is lang geleden dat ik heb gespeeld in een systeem van 4-3-3. Ik denk dat ik heb laten zien dat ik dat ook kan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.