Terug

Volg Vandaag Inside

Hateboer en De Roon zijn niet te stoppen met Atalanta

Hateboer en De Roon zijn niet te stoppen met Atalanta

2 juli 2020, 23:45

Atalanta is na de coronastop in Italië nog altijd zonder puntverlies. De ploeg van de Nederlandse spelers Marten de Roon en Hans Hateboer behaalde tegen Napoli de vierde zege op rij in het restant van de Serie A. De club uit Bergamo versloeg de bekerwinnaar met 2-0. Mario Pasalic en Robin Gosens kwamen na de rust tot scoren.

De Roon speelde de gehele wedstrijd en Hateboer viel in de 81e minuut in bij Atalanta, dat stevig op de vierde plaats staat. Nummer 5 AS Roma heeft twaalf punten minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. De top 4 in de eindstand van de Serie A plaatst zich voor de Champions League. Atalanta is als debutant dit seizoen op het kampioenenbal al zeker van deelname aan de kwartfinales.

AS Roma begint donderdagavond om 21.45 uur aan de thuiswedstrijd tegen Udinese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.