Terug

Volg Vandaag Inside

Hartverwarmende beelden: Nottingham Forest vervult grootste wens van 92-jarige fan

Hartverwarmende beelden: Nottingham Forest vervult grootste wens van 92-jarige fan

20 feb 2024, 17:01

Nottingham Forest heeft een vrouwelijke supporter op leeftijd de dag van haar leven bezorgd. De 92-jarige Vera Hill had altijd een seizoenkaart van Forest, maar kon haar favoriete club niet meer bezoeken, nadat ze vijftien jaar geleden een visuele beperking kreeg.

Forest kreeg onlangs te horen dat Hill nog één keer in haar leven 'Mull of Kintyre' wilde horen. Het lied van Paul McCartney en de wings is sinds de eind jaren '70 altijd voorafgaand aan de thuiswedstrijden in City Ground te horen. In de onderstaande video is te zien hoe de hoogbejaarde Hill staand aan de zijlijn nog één keer geniet van 'Mull of Kintyre'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.