Terug

Volg Vandaag Inside

Hartman vereerd door lofzang Sneijder: 'Mooi om van zo'n speler te horen'

Hartman vereerd door lofzang Sneijder: 'Mooi om van zo'n speler te horen'

26 jan 2023, 12:10

Quilindschy Hartman heeft de complimenten van Wesley Sneijder in ontvangt genomen. De analist voorspelde in Veronica Offside dat de linksback van Feyenoord zich na zijn stormachtige ontwikkeling over enkele maanden al mag gaan melden bij het Oranje van Ronald Koeman.

Volgens Wesley was de 21-jarige vleugelverdediger tijdens de Klassieker zélfs de beste op het veld. "Dit is wel een geweldige verdedigende actie van Hartman", aldus de recordinternational doelend op de onderschepping van hem voorafgaand aan de openingstreffer van Igor Paixão. "Hij is geweldig."

Zelf leest Hartman de commentaren niet. "Maar het is onvermijdelijk dat mensen iets doorsturen." Zo ook het fragment van Wesley: "Mijn vriendin stuurde het door, ja. Dat is een compliment voor mij om zo door te gaan. Mooi om van zo'n speler te horen", stelt de talentvolle verdediger vereerd.

Oók gaat Hartman in op de suggestie van Wesley voor Oranje. "Daar ben ik niet mee bezig. Of ik al in de buurt kom? Dat is aan anderen, maar natuurlijk is het een droom. Ik ben bezig met voetballen en ik voetbal nog net zoals in de jeugd. Alleen met iets meer mensen erbij en met iets meer aandacht", besluit de Feyenoord-revelatie nuchter.

In tegenstelling tot Hartman was Wesley minder enthousiast over de optredens van Ajax-backs Calvin Bassey en Jorge Sánchez. Kijk het fragment hieronder terug.

Sneijder: 'Bassey en Sánchez zijn echt de allerslechtste backs van de top 8 van de Eredivisie'
2:58
Sneijder: 'Bassey en Sánchez zijn echt de allerslechtste backs van de top 8 van de Eredivisie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.