Terug

Volg Vandaag Inside

Hartman spreekt Feyenoord-selectie toe: 'Ik weet zeker dat jullie zonder mij genoeg gif hebben'

21 apr 2024, 14:16

Door een knieblessure moet Hartman de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC aan zich voorbij laten gaan, maar via een videoboodschap heeft hij zijn medespelers alvast heel veel succes gewenst.

"Boys, ik wil jullie heel veel succes wensen vandaag met de bekerfinale. We hebben het hele jaar superhard gewerkt om deze wedstrijd überhaupt te mogen spelen", begint Hartman via de clubkanalen van Feyenoord. "Een finale is natuurlijk het allermooiste om te mogen spelen."

Hartman vindt het erg jammer dat hij zelf niet in het veld staat. "Ik baal er heel erg van dat ik niet met jullie kan strijden op het veld. Dat ik niet het gif, dat jullie vandaag nodig hebben, kan geven. Maar ik weet zeker dat jullie ook zonder mij genoeg gif in het team zullen hebben en er genoeg energie in zullen steken om deze wedstrijd te winnen", vervolgt Hartman. "Ik zal er zeker in de kleedkamer zijn en ook daarna op de tribune om jullie aan te moedigen en te ondersteunen waarbij nodig."

Vervolgens richt Hartman zich ook tot de supporters van de Rotterdammers. "Ik wens ook alle supporters vandaag heel veel plezier in het stadion. Geniet er vooral van. Het komt niet altijd voor dat je een finale mag spelen. Probeer ons te helpen, naar deze overwinning toe te schreeuwen en dan zie ik jullie dadelijk in De Kuip."

René van der Gijp ging vrijdag in Vandaag Inside stuk om de vraag van NOS-verslaggever Joep Schreuder aan Feyenoord-speler Dávid Hancko in aanloop naar de bekerfinale tegen NEC: "Dit is echt slecht" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.