Terug

Volg Vandaag Inside

Hartman reageert terug op uithaal Johan: 'Bang om door mij geïnterviewd te worden'

Hartman reageert terug op uithaal Johan: 'Bang om door mij geïnterviewd te worden'

30 mei 2021, 21:19

Afgelopen zaterdag is de biografie van Johan Derksen verschenen. Verslaggever Maxim Hartman van RTL Boulevard wilde Johan interviewen, alleen De Snor had daar weinig zin in.

'Maxim Hartman kwam me interviewen. Hij zal best leuk zijn, maar ik vind dat zo'n paardenlul, daar wil ik niet door geïnterviewd worden', vertelde Johan zaterdagavond rond de finale van de Champions League tussen Manchester City en Chelsea (0-1).

Hartman reageerde als volgt op de uithaal van Johan. 'Ik was gewoon heel erg geïnteresseerd om over zijn boek te praten. Maar op de één of andere manier pakte dat wel een beetje verkeerd uit. Hij vindt mij gewoon een paardenlul, nou dat mag hij vinden. Ik vind het op zich wel mooi, dat iemand van 72, zo’n oud baasje, dat laatste beetje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen, omdat hij eigenlijk gewoon bang was door mij geïnterviewd te worden', vertelt de verslaggever in een uitzending van RTL Boulevard.

Hartman zegt dat hij voor het huis stond van Johan in Grolloo, maar uiteindelijk zonder een item weer naar huis vertrok. 'Ja dat klopt, helemaal naar Grolloo was ik gereden. Dat boek had ik helemaal uitgelezen van hem, dat pleurisboek van hem, nee hartstikke leuk boek!', zegt Hartman lachend. Overigens blijkt later dat Hartman helemaal niet naar Grolloo is gereden.

Tot slot wilde Hartman nog één ding kwijt aan Johan. 'Johan ik hou nog steeds van je en je hoeft niet bang voor me te zijn. Ik sla je heus niet neer.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.