Terug

Volg Vandaag Inside

Hartman hekelt negatieve ESPN-analist: 'Dan denk ik: hou je mond!'

Hartman hekelt negatieve ESPN-analist: 'Dan denk ik: hou je mond!'

8 mrt 2023, 00:00

Quilindschy Hartman vindt dat Kenneth Perez vaak negatief is over Feyenoord en met name kritisch op Orkun Kökcü. De linksback van de Rotterdammers neemt het in een nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto op voor de aanvoerder van de club uit Rotterdam-Zuid.

"Bij ESPN zijn ze wel kritisch ja, vooral op Feyenoord soms", zegt Hartman. "Dat vind ik in ieder geval. Alle analisten hebben wel een beetje hun cluppie. Mario Been bijvoorbeeld, die is Feyenoorder, maar vooral Perez is best wel negatief soms."

Perez liet zich vaker dit seizoen kritisch uit over het spel van Feyenoord-middenvelder Kökçü. "Als ik hem hoor over Kökçü, dat is met afstand onze beste speler", vervolgt Hartman. "Wat hij op de training doet, dat is niet normaal. Hoe fit hij is. En dan snapt Perez niet dat er topclubs voor hem komen. Dan denk ik: hou je mond!"

Hartman gaat ook in op kritische berichten over zichzelf. "Ik kreeg laatst een jongen in de DM. Normaal reageer ik nooit op haatcomments, maar hij raakte mij in mijn hart. Ik dacht: hou je bek even man! Hij zei dat ik mijn mat eraf moest halen omdat 2008 zijn kapsel terug wilde. Dat was nog wel een soort van grappig. Maar toen maakte hij nog een opmerking. Dat als ik geen geld had voor de kapper, ik het maar moest laten weten 'met mijn jeugdcontractje'. Toen zei ik: 'Hou je bek joh, pannekoek!' Ik vind dat echt bijzonder, haha. Dat is wel even wennen", aldus de 21-jarige linksback van Feyenoord.

Bekijk de volledige aflevering van Quilindschy Hartman Bij Andy in de auto via de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.