Terug

Volg Vandaag Inside

Hartman heeft opvallende carrièreswitch in gedachte: ‘100 procent!’

Hartman heeft opvallende carrièreswitch in gedachte: ‘100 procent!’

2 jan 2024, 21:25

De selectie van Feyenoord bevindt zich momenteel op trainingskamp in Marbella, waar de voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft plaatsvinden. Op het X-kanaal van Feyenoord wordt de spelers de volgende vraag voorgelegd: "Welk beroep zou je uitoefenen als je geen voetballer was?"

Hartman reageert stellig: "Ik zou sowieso darten, 100%. Na mijn carrière ga ik ook darten, hoor!" De linksback is niet de enige speler die actief zou blijven in de sport. Zo zouden we Luka Ivanušec terugvinden in de boksring en ruilen Dávid Hancko en Santiago Giménez het voetbalveld in voor het tennisveld.

Arne Slot verlaat de sportwereld en kiest voor een carrière in het onderwijs als docent, terwijl Lutsharel Geertruida daarentegen voor een toekomst in de muziek gaat: "Sowieso rapper!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.