Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens reageert op terugkeer VI: 'Wij zullen jullie voldoende brandstof geven'

Harry Mens reageert op terugkeer VI: 'Wij zullen jullie voldoende brandstof geven'

11 sep 2020, 17:34

Na Eric Meijers kijkt ook vriend van de show Harry Mens rijkhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen Veronica Inside. De alom geliefde presentator begint zondag weer met zijn programma Business Class en heeft een doel voor ogen.

De man van het diepte-interview heeft namelijk gezien in De Volkskrant dat hij degene is die het op één na vaakst op de hak wordt genomen door de mannen aan tafel. Harry moet alleen de leden van de partij DENK boven zich dulden, maar neemt daar geen genoegen mee. Harry gaat samen met Willem van Hanegem voor de eerste plaats en belooft voldoende brandstof te geven! Bekijk hieronder de beelden.

Tekst loopt door onder de video

Geniet hier van de beste momenten van Harry Mens in Veronica Inside!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.