Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens reageert op suggestie over rol bij VI Vandaag: 'Ik bewonder ze'

Harry Mens reageert op suggestie over rol bij VI Vandaag: 'Ik bewonder ze'

29 dec 2021, 00:28

Harry Mens is al sinds tijden dé televisie-favoriet van René van der Gijp. De presentator van het programma Business Class wordt regelmatig in VI gehaald met een nieuw fragment. In de podcast Televisië wordt Mens daarom gevraagd of een rol in het nieuwe VI Vandaag wellicht iets voor hem zou zijn.

Harry Mens is nog altijd het gezicht van Business Class, waarmee hij het hele jaar flink in de weer is. 'Je sleept het 365 dagen in een jaar mee. De uitzendingen zijn gedurende 42 weken per jaar. De ene dag heb je een adverteerder aan de lijn, de andere dag een columnist. Na de voorbereiding op één uitzending begint direct de volgende alweer', vertelt Harry, die nog niet aan stoppen denkt: 'Ik heb toevallig afgelopen week het nieuwe contract getekend voor 3 jaar. Ik heb voor mijzelf bedacht dat ik doorga tot ik erbij neerval, bij wijze van spreken dan.'

Hoe kijkt Harry Mens naar het nieuwe VI Vandaag? 'Ik heb er wel bewondering voor dat zij nu elke dag een talkshow gaan maken. Dat is toch wel een moeilijk klusje voor die ouwe baas', aldus de makelaar refererend naar Johan Derksen. Of hij zelf ook zou plaatsnemen aan tafel, is Mens duidelijk. 'Nee, dat zou ik niet willen. Ik heb nog meer te doen naast mijn televisieprogramma. Ik heb een crematorium. Ik heb een makelaarskantoor. Én ik heb ook nog een project als ontwikkelaar. Dus ik kom de dag wel door', concludeert de presentator.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.