Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens proeft wijn van de week: 'Ik zeg het niet gauw, maar dit is lekker!'

Harry Mens proeft wijn van de week: 'Ik zeg het niet gauw, maar dit is lekker!'

1 nov 2020, 20:01

Wijnkenner Wietze Snaak van Jos Beeres Wijnkoperij was deze morgen zoals elke zondag aanwezig bij Business Class van presentator Harry Mens. Hij had deze keer weer een heerlijke wijn van de week meegenomen, waar Harry bij het proeven erg van genoot.

Wietze vertelt over de wijn: Dit is dé favoriete huiswijn. Het is de allereerste wijn die ik bij jouw in het programma had, acht, negen jaar geleden. En dat was toen al een succes en dat zie je als een soort van olievlek uitspreiden over Nederland. Negroamaro is de druivensoort.'

Daarna proeft Harry de wijn en zegt hij: 'Een beetje klein glas. Het smaakt lekker. Ik zeg het niet gauw, maar dit is lekker!' René heeft al regelmatig dubbel gelegen om Harry Mens, die bij het proeven van de wijn altijd 'lekker' of 'heerlijk' zegt, omdat Jos Beeres Wijnkoperij betaalt om wijn in het programma te promoten. 'Het is natuurlijk totaal uitgesloten dat hij proeft en zegt: 'Het is hem niet.' Dat kan natuurlijk niet,' giert René dan.

Bekijk hieronder een compilatie met de beste momenten van Harry Mens in Veronica Inside!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.