Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens pleit voor één verandering bij Vandaag Inside: ‘Dat is beneden jouw niveau’

4 mrt 2024, 09:45

Raymond Mens was zondag te gast bij Business Class en mocht in het programma van Harry Mens plaatsnemen in een fauteuil. Zo’n comfortabele stoel verdient Raymond ook bij Vandaag Inside, zo is Harry van mening.

“Bij Vandaag Inside zit je altijd op een krukje, maar dat is beneden jouw niveau. Dus we hebben gedacht: we zetten je in de fauteuil neer. Misschien dat dit ook bij Vandaag Inside tot wat upgrading kan leiden”, aldus de presentator, die stelt dat Vandaag Inside de barkruk moet vervangen door een luxe fauteuil.

Raymond kan er wel aan wennen. “Dit is een vooruitgang. Het bevalt goed. Ik zit bij Vandaag Inside inderdaad altijd aan de bar, maar misschien kunnen we voorstellen dat ze ook een fauteuil neerzetten.”

Familie

Omdat Raymond en Harry dezelfde achternaam delen, gaat vaak het gerucht dat de twee familie van elkaar zouden zijn, maar daar rekenden ze zondag voor eens en voor altijd mee af. “Ik hoor al heel mijn leven ‘is Harry jouw vader?’ en dan zeg ik altijd ‘mijn vader heet Kees, een hele lieve man, dus nee Harry is niet mijn vader.’”, zei Raymond. “Nee, we hebben het uitgezocht, je bent geen familie”, aldus Harry.

René van der Gijp moest onlangs nog erg lachen om beelden uit de talkshow van Harry Mens. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.