Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens komt terug op Pavarotti-suggestie van paragnost Liesbeth: 'Ze had gelijk'

Harry Mens komt terug op Pavarotti-suggestie van paragnost Liesbeth: 'Ze had gelijk'

28 dec 2021, 20:11

Harry Mens heeft, in de podcast Televisië, teruggeblikt op het Pavarotti-fragment met paragnost Liesbeth. In het gesprek onthult de presentator van Business Class dat hij weet waarop de paragnost doelde, toen zij vroeg: Harry, waarom hoor ik bij jou steeds Pavarotti? 'Zij had eigenlijk gelijk.'

Harry wordt gevraagd naar het desbetreffende fragment in de uitzending, die uiteindelijk viraal over internet ging. 'Dat had voor mij een andere reden. Kijk, zij had eigenlijk gelijk. Maar ik kon haar geen gelijk geven op dát moment. Het is namelijk zo dat ik op 2 januari een herhaling ga maken van de uitzending met Pavarotti van 30 jaar geleden', onthult Mens. 'Als ze daarop doelde, had ze gelijk.'

'Maar waarom heb ik dat toen verzwegen?', gaat de makelaar verder. 'Om de doodeenvoudige reden dat het programma vroeger door AvroTros werd uitgezonden en het niet rechtenvrij was. Dus ik moest het éérst rechtenvrij maken en dat heb ik nu geregeld. Als ik dat toen had geroepen... Dan had ik iedereen in de gordijnen gejaagd. Nog los van het feit dat ik dacht dat ze het al een klein beetje gehoord had. Maar ja, dan gaat het weer emotioneel uit elkaar trekken. Daar is ze natuurlijk kampioen in. Dat vindt ze nog leuk ook', besluit Mens.

René genoot in de uitzending van Veronica Inside van een gesprek tussen paragnost Liesbeth en Harry Mens. Bekijk het fragment hieronder terug!

René moet lachen om paragnost bij Harry Mens: 'Pavarotti?!'
2:18
René moet lachen om paragnost bij Harry Mens: 'Pavarotti?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.