Terug

Volg Vandaag Inside

'Harry Kane wil Tottenham Hotspur verlaten'

'Harry Kane wil Tottenham Hotspur verlaten'

17 mei 2021, 21:14

Harry Kane wil volgens Engelse media deze zomer zijn club Tottenham Hotspur verlaten. De 27-jarige spits, aanvoerder van de nationale ploeg van Engeland, staat nog tot de zomer van 2024 onder contract bij de Spurs. Volgens Sky Sports wil Kane naar een club waarmee hij prijzen kan winnen. Manchester City, Manchester United en Chelsea zouden al contact hebben opgenomen met het management van Kane.

Kane speelt afgezien van enkele verhuurperiodes al zijn hele carrière voor de Spurs. Met 220 doelpunten staat hij op de tweede plaats van de topscorerslijst aller tijden van de Londense club. Alleen Jimmy Greaves maakte er meer (266 goals). Kane werd twee keer topscorer van de Premier League en kan deze week voor de derde keer de Gouden Schoen veroveren. Hij deelt nu de eerste plaats op de topscorerslijst met Mohamed Salah (Liverpool) met 22 treffers.

Tottenham Hotspur dreigt voor het tweede jaar op rij naast een ticket voor de Champions League te grijpen. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie staan de Spurs op de zesde plaats, 5 punten achter Chelsea. In 2019 verloor Kane met zijn ploeg de finale van de Champions League van Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.