Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Kane treft in League Cup door Kane zelf gesponsorde ploeg

Harry Kane treft in League Cup door Kane zelf gesponsorde ploeg

16 sep 2020, 13:29

Leyton Orient neemt het in de derde ronde van de Engelse League Cup op tegen de 'eigen shirtsponsor' Harry Kane. De Engelse club uit de League 2 versloeg in de tweede ronde Plymouth Argyle (3-2) en kan zich gaan opmaken voor een duel met Tottenham Hotspur.

Kane maakte afgelopen mei bekend dat hij voor het seizoen 2020-2021 de shirtsponsor zou zijn van Leyton Orient, de club waar hij zijn profdebuut maakte in 2011 toen hij was uitgeleend door Tottenham. Leyton speelt met een bedankboodschap aan de zorgmedewerkers op het thuisshirt en logo's van een kinderhospice en een goed doel voor geestelijke gezondheidszorg op de uitshirts. Kane liet ook weten dat van shirtverkoop 10 procent naar deze goede doelen in de zorg zou gaan.

Coach Ross Embleton zei heel blij te zijn met het aanstaande duel tegen José Mourinho's team. 'Vanuit mijn oogpunt betekent dit ook heel veel. Ik heb in de opleiding van Tottenham gewerkt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.