Terug

Volg Vandaag Inside

Hardeveld reageert op relatie met KNVB-official Shukrula: 'Dan kan er ruzie ontstaan'

Hardeveld reageert op relatie met KNVB-official Shukrula: 'Dan kan er ruzie ontstaan'

7 jan 2022, 15:09

Jeff Hardeveld heeft gereageerd op zijn veelbesproken relatie met KNVB-official Shona Shukrula. Op nieuwjaarsdag maakte Shukrula het nieuws via haar Instagram-pagina bekend, waarna het bericht direct door verschillende mediums werd opgepakt.

'We dachten gewoon wat reacties te krijgen van familie, vrienden en teamgenoten', reageert de verdediger van FC Emmen in gesprek met ESPN. 'Maar dat het zo erg over de wereld zou gaan, dat hadden we echt totaal niet verwacht. We hebben bijzondere banen, maar meer dan dat is het ook niet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.