Terug

Volg Vandaag Inside

Harde tackle kost Arsenalspeler Aubameyang drie duels schorsing

Harde tackle kost Arsenalspeler Aubameyang drie duels schorsing

15 jan 2020, 18:15

Arsenal moet het de komende drie wedstrijden stellen zonder aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang. De topscorer van de Londense Premier Leagueclub is door de tuchtcommissie van de Engelse bond FA voor drie duels geschorst.

Aubameyang ging zaterdag over de schreef in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace (1-1). Hij maakte niet alleen zijn veertiende treffer van het seizoen, maar de spits uit Gabon moest halverwege de tweede helft ook met rood van het veld, na een harde tackle op de enkel van Max Meyer. Op advies van de VAR trok de scheidsrechter rood voor de aanvoerder van Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.