Terug

Volg Vandaag Inside

Harde kern haalt uit naar FC Twente: 'Als je poen hebt, mag je voetbal kijken'

Harde kern haalt uit naar FC Twente: 'Als je poen hebt, mag je voetbal kijken'

17 dec 2021, 11:03

Vak P is even helemaal klaar met FC Twente. De supportersvereniging haalt in een bericht op Facebook hard uit naar de eigen club na een incident rondom de KNVB Bekerwedstrijd FC Twente - Feyenoord (2-1).

Vertegenwoordigers van Vak P hadden woensdagavond een vergadering gepland met de directie van FC Twente. De club zou hebben voorgesteld om voorafgaand aan de meeting de bekerwedstrijd te gaan kijken, wat de supporters verbaasde. 'Als onze leden en andere supporters niet het stadion in mogen, dan wij ook niet', stelt Vak P.

De groep supporters besloot uiteindelijk om de wedstrijd op een scherm te kijken in hun eigen ruimte in de Grolsch Veste. Na het laatste fluitsignaal liep de groep toch even het stadion in om de overwinning op Feyenoord te vieren met de spelers. Tot hun grote verbazing zagen zij ongeveer 100 man in de skyboxen zitten. 'En het waren niet alleen Tukkers, maar ook Rotterdammers', schrijft de supportersvereniging. 'Als je poen hebt mag je voetbal komen kijken en jullie, onze leden, mogen braaf op de bank zitten kijken. Wij begrijpen hier helemaal niets van.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.