Terug

Volg Vandaag Inside

Haps terug op trainingsveld: 'Het gaat goed met me'

Haps terug op trainingsveld: 'Het gaat goed met me'

17 dec 2020, 00:42

Ridgeciano Haps heeft de training bij Feyenoord hervat. De linkerverdediger ontbrak ruim een maand. Feyenoord noemde de reden niet en Haps laat dat zelf ook in het midden.

'Het gaat goed met me. Ik ben blij dat ik weer op de club kan zijn', aldus Haps. 'De club heeft al gemeld dat mijn afwezigheid te maken had met medische redenen. Daar wil ik het graag bij laten en ik hoop dat iedereen dat respecteert. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik weer onderdeel van het team ben.'

Met een individueel programma werkt Haps aan zijn fitheid. Zijn laatste competitiewedstrijd was op 8 november tegen FC Groningen. Haps scoorde dit seizoen in zeven wedstrijden drie keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.