Terug

Volg Vandaag Inside

Haps bericht Willem II-fan: 'Bedankt voor die 2 euro!'

Haps bericht Willem II-fan: 'Bedankt voor die 2 euro!'

15 aug 2021, 20:19

Ridgeciano Haps is direct na de overwinning in Tilburg op Willem II (0-4) weer een paar euro rijker geworden. Na afloop van de wedstrijd bedankten de spelers van Feyenoord de meegereisde supporters, tot grote frustratie van de Willem II-fans.

Haps kreeg tijdens het lopen richting het uitvak een aantal voorwerpen naar zich toe geslingerd, waaronder twee euro. 'Als jij het was wil ik je nog even bedanken voor die 2 euro ben er blij mee', schrijft de linksback bij zijn bericht op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.