Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. lovend: 'Hij gaat absoluut richting de top van de Eredivisie'

Hans Kraay jr. lovend: 'Hij gaat absoluut richting de top van de Eredivisie'

11 dec 2022, 00:00

Hans Kraay jr. is onder de indruk van Ruben van Bommel, de zoon van Mark van Bommel. De 18-jarige vleugelaanvaller draait een goed seizoen bij MVV Maastricht en Hansie Hansie ziet in hem een potentiële topspeler.

"Als je aan Van Bommel denkt, dan denk je aan Mark van Bommel", begint Hans bij ESPN over Van Bommel. "Thomas van Bommel is zijn ene zoon, maar Ruben van Bommel is een hangende linksbuiten. Hij heeft wat meer weg van zijn opa, Bert van Merwijk. Ruben heeft een versnelling, diepte én een goede techniek. Als MVV aan de rechterkant doorkomt, dan is hij heel gretig voor de goal."

"Het is echt een hele fijne voetballer om naar te kijken", gaat Hans verder. "Ook totaal het tegenovergestelde van zijn broertje. Thomas van Bommel heeft het ritme van een middenvelder en Ruben vind ik in zijn lopen - dat moet ik heel voorzichtig zeggen - een beetje op Ángel Fabián di María lijken. Het is echt een goede speler, ik verwacht heel veel progressie bij hem. Hij gaat absoluut richting de top van de Eredivisie", aldus Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.