Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie Hansie is al anderhalf jaar opa

Hansie Hansie is al anderhalf jaar opa

13 mrt 2020, 20:05

Hij heeft het lang voor zich gehouden maar Hans is al anderhalf jaar opa. Dit vertelde Kraay aanVrouw.

In een uitgebreid interview vertelt Hans onder meer over alle vrouwen in zijn leven. Ook zijn dochter Melissa komt aan bod. Zij woont in Wales met haar man. De tafelgast wilde het eigenlijk voor zich houden maar heeft het nu toch openbaar gemaakt: 'Ik wilde het eigenlijk voor me houden, maar zij heeft me anderhalf jaar geleden opa gemaakt.'

'Het is een jongetje, Jacob. En hij lijkt nog heel erg op mij ook. Ach, iedereen mag het nu wel weten, want ik ben er ongelooflijk trots op', laat Hans weten.

VIDEO - Lachen om schoonmoedergrappen

CLASSIC: Lachen om schoonmoedergrappen
1:50
CLASSIC: Lachen om schoonmoedergrappen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.