Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie Hansie haalt keihard uit: 'Slechtste die ik ooit op televisie heb gezien'

Hansie Hansie haalt keihard uit: 'Slechtste die ik ooit op televisie heb gezien'

27 mrt 2021, 21:57

Hans Kraay Jr. is geen fan van de keeper van Letland, Robert Ozols. Hans vertelt bij ESPN dat hij nog nooit zo’n slechte keeper heeft gezien.

'Dat is een keeper waarmee ze nog nooit hebben verloren hoorde ik. Meneer Robert Ozols dat is geen keeper. Die kan er helemaal niets van. Hij heeft geen één keer een bal klem vastgehouden.'

Het Nederlands elftal heeft de kans op een ruime zege op Letland in de WK-kwalificatie laten liggen. Oranje deed veel goed in een Johan Cruijff ArenA met 5000 fans, maar verzuimde veel vaker te scoren dan tweemaal (2-0). Gelet op de vele kansen en 35 doelpogingen was een zege met zes of zelfs meer doelpunten zeker mogelijk geweest.

'Ik heb nog nooit van me leven zo’n slechte keeper gezien. Dit is de slechtste keeper die ik ooit heb gezien op televisie. En wij maken daar twee goals tegen', aldus Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.