Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie Hansie, Gertjan Verbeek en Chris Woerts in Veronica Inside

Hansie Hansie, Gertjan Verbeek en Chris Woerts in Veronica Inside

30 mrt 2020, 18:00

Ook al is er dit weekend niet gevoetbald, Veronica Inside is gewoon present vanavond. 'We blijven gewoon een keurig programmaatje maken voor de mensen die dat leuk vinden', aldus Johan over de voortgang van Veronica Inside in deze voetballoze weken. Er staat dus weer een bomvolle uitzending op het programma vanavond!

Naast de vertrouwde gezichten aan tafel Wilfred, Johan en René schuift Hans Kraay jr. aan als gast. Kraay Sports draaide dit weekend eens niet op volle toeren. Hoe komt Hansie Hansie deze dagen door en heeft het thuisblijven nog invloed op de Dolle Duikavonden?

Daarnaast zal ook de grondlegger van het inmiddels befaamde online format

Doordekken

plaatsnemen in de studio. Hoe denkt sportmarketeer Chris Woerts over de drie

van Eredivisie-directeur Mattijs Manders - beter bekend als Het Graydon-mannetje - en wat zijn de eventuele financiële consequenties?

Als klap op de vuurpijl zal er nog een FaceTime-gesprek plaatsvinden met Gertjan Verbeek aan de andere kant van de wereld. Hoe vergaat het de huidige trainer van Adelaide United, nu ook de Australische A-League is stilgelegd?

Dit en véél meer in Veronica Inside vanavond, om 20.30 uur bij Veronica!

Hier alvast een heerlijk klassiekertje om op te warmen!

CLASSIC: Lachen om schoonmoedergrappen
1:50
CLASSIC: Lachen om schoonmoedergrappen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.