Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie Hansie geconfronteerd met deepfake-video van hemzelf als Rogier Smit

Hansie Hansie geconfronteerd met deepfake-video van hemzelf als Rogier Smit

1 mrt 2021, 11:12

In de online rubriek Koffie met Kraay van Veronica Inside werd Hans Kraay jr. geconfronteerd met een bijzonder fragment. Op het Youtube-account DiepNep verscheen een deepfake-video waarin Hans in de huid kruipt van Rogier Smit.

Na het zien van de beelden zegt Hans: 'Dat zijn toch die kwiebussen van Paleis voor een Prikkie? Ik snap niet hoe ze dat doen! Dus ze doen mijn gezicht onder die pruik van die vervelende gozer?'

'Van Rogier,' vult verslaggever Joey Dekker hem aan. 'Ja, dat zeg ik, die vervelende gozer,' aldus Hans. 'Het is een stuk montage, een software' wordt hem uitgelegd. 'Leuk,' constateert Hansie Hansie droog.

Bekijk de hele Koffie met Kraay, waarin Hans ook de lieve kant van Erik ten Hag belicht en terugblikt op de Europa League-wedstrijden van Ajax en PSV, in de video hieronder!

Koffie met Kraay: 'Als je Telegraaf en VI tegen hebt, kun je ...
12:03
Koffie met Kraay: 'Als je Telegraaf en VI tegen hebt, kun je ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.