Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie: 'Dat WK kostte me bijna m'n huwelijk'

Hansie: 'Dat WK kostte me bijna m'n huwelijk'

4 juni 2019, 14:22

In de nieuwe editie van het Veronica Magazine, meldt onze Hansie Hansie dat het vorige WK-vrouwenvoetbal hem bijna zijn derde huwelijk had gekost.

“Ik heb alle wedstrijden van de Oranje-vrouwen live gekeken. Zat ik om half vier ’s nachts voor de buis. Niet om áán te zien was het. Maar dat kwam door de toenmalige bondscoach Roger Reijners. Onder hem was het alleen maar balletje-breed en tikkie-terug. Sofie kwam op een gegeven moment naar beneden. ‘Waar zit jij in godsallejezusnaam nou naar te kijken?’ vroeg ze. ‘Naar niks’, zei ik eerlijk. Ze keek me aan alsof ik van de flat geflikkerd was.”

"Gelukkig hebben we Sarina Wiegman als coach. Die heeft er een leuke ploeg van gemaakt. Dus ik denk dat ik deze zomer wel weer mag kijken van Sofie.”

Bron: Veronica Magazine 23, vanaf vandaag te koop in de winkel.

Johan ergert zich aan Oranje Leeuwin

Johan ergert zich aan Oranje Leeuwin: 'Die is heel blij met zichzelf'
3:07
Johan ergert zich aan Oranje Leeuwin: 'Die is heel blij met zichzelf'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.