Terug

Volg Vandaag Inside

Hansie: 'Als Senesi vandaag niet speelt, dan gooi ik een baksteen door de tv'

Hansie: 'Als Senesi vandaag niet speelt, dan gooi ik een baksteen door de tv'

20 okt 2019, 17:40

Volgens Hansie Hansie is het moment aangebroken dat Senesi zijn basisdebuut maakt. Zo stelt hij stellig in het FOX-programma Goedemorgen Eredivisie. Feyenoord speelt vanmiddag om 16:45 een thuisduel tegen Heracles Almelo.

'Als Senesi vanmiddag niet speelt, dan gooi ik een baksteen door de tv', blaast Hansie van wal. 'Verkoop hem dan maar, als je hem vandaag niet opstelt. Dat meen ik echt', gaat Hansie verder. Hans kan niet geloven dat het te maken heeft met een taalbarriere. Als verdediger moet je weten wanneer je rugdekking moet geven en wanneer je door moet dekken, stelt Hans. Volgens de analist hoef je daar geen Nederlands voor te kunnen.

Volgens analist Ronald de Boer ligt het iets genuanceerder. Hij denkt dat Jaap Stam de huidige verdediging op dit moment beter vindt dan Senesi. Hij begrijpt dat Senesi nog een aanloopje nodig heeft voordat hij kan spelen. Wel zet hij zijn vraagtekens bij de transfersom van Sensesi. De Argentijn kostte de Rotterdammers ongeveer 7 miljoen euro. 'Het is ook niet zomaar een bedrag dat Feyenoord neerlegt hè. Feyenoord is een club die op de centjes moet letten. Als je dan zo'n speler haalt, denk je dat het een zekerheidje is', aldus Ronald de Boer.

Op kanaal 14 bij KPN: 'Gaat Senesi spelen bij Feyenoord?
1:37
Op kanaal 14 bij KPN: 'Gaat Senesi spelen bij Feyenoord?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.