Terug

Volg Vandaag Inside

Hans vertelt bijzondere anekdote over oud-ploeggenoot Guus Hiddink

Hans vertelt bijzondere anekdote over oud-ploeggenoot Guus Hiddink

5 nov 2021, 12:27

In de 45ste editie van de Veronica Superguide is Hans Kraay jr. ingegaan op de tijd waarin de snor een mode-statement was. In het interview doet Hansie Hansie vervolgens een bijzondere onthulling over de lichaamsbeharing van zijn oud-teamgenoot Guus Hiddink.

In de tijd dat Hans nog was te bewonderen op de voetbalvelden liep hij enige tijd met een snor rond. 'Ik had een heel ondeugend snorretje. Het gevolg van apengedrag. Ook toen deden voetballers elkaar na', merkt de analist van ESPN op. 'Nu moet je een bling-bling-auto en een grote tattoo op je rug hebben, anders mag je niet meer meedouchen. En in de jaren tachtig moest je een snor hebben.'

Hans ziet dat de snor inmiddels verleden tijd is op de grasmatten en buiten het veld, tot teleurstelling van Hans. Wie de mooiste snor had? 'Guus Hiddink. Die had een prachtige, imposante snor. Een paar weken geleden zat ik met Guus in een uitzending en dan denk ik toch steeds: er ontbreekt iets. Ik mis die snor van Guus wel', zegt de 61-jarige analist.

'Guus was sowieso een erg behaarde man', aldus Hans die aan een bijzondere anekdote begint over de tijd dat de twee samenspeelden in Amerika en een woning deelden. 'Ik moest hem dan wakker maken voor de ochtendtraining. Het probleem was alleen dat Guus altijd naakt sliep. Wanneer ik die slaapkamer van Guus inliep en ’m daar zag liggen, wist ik vaak niet of-ie nou op z’n rug of op z’n buik lag!'

Het complete interview met Hans Kraay jr. is te lezen in Veronica Superguide nummer 45. Het tijdschrift ligt vanaf nu in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.