Terug

Volg Vandaag Inside

Hans verbaasd om actie Berghuis: 'Dit zou bij Feyenoord nooit gebeuren!'

Hans verbaasd om actie Berghuis: 'Dit zou bij Feyenoord nooit gebeuren!'

15 aug 2021, 12:59

Hans Kraay jr heeft zondag in Goedemorgen Eredivisie zich uitgesproken over Steven Berghuis. Het valt Hans op dat Berghuis bij Ajax vooralsnog te weinig momenten in de wedstrijd opeist, terwijl dat Feyenoord volledig anders was.

Bij het kijken naar een vrije trap van Ajax, begrijpt Hans niet waarom Berghuis hem zelf niet nam. 'De overgang is natuurlijk niet onbesproken gebleven', begint Hans over Berghuis. 'Er is het een en ander gebeurd, maar toch denk ik dat dit bij Feyenoord never never never nooit zou gebeuren!', stelt Hansie Hansie.

'Dit is een vrije trap voor hem! En het is niet zo dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo erbij staan. Je denkt toch zeker niet dat hij bij Feyenoord die bal door Orkun Kökçü of Jens Toornstra zou laten nemen? Wegwezen! Deze moet hij nemen.'

Giovanni van Bronckhorst was afgelopen zondag ook te gast bij ESPN en heeft er vertrouwen in dat Berghuis gaat slagen bij de Amsterdammers. 'Ik denk dat Steven iemand is die altijd het voortouw neemt, zeker bij Feyenoord. Een geweldig linkerbeen, met zijn corners en vrije trappen. Misschien dat hij even moet wennen bij een nieuwe club, nieuwe spelers om hem heen, ander publiek. Maar ik denk dat hij zijn kwaliteiten uiteindelijk ook voor Ajax zal laten zien.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.