Terug

Volg Vandaag Inside

Hans prijst Ten Hag: 'Erik dénkt niet alleen dat hij het beter weet, hij weet het ook echt beter'

Hans prijst Ten Hag: 'Erik dénkt niet alleen dat hij het beter weet, hij weet het ook echt beter'

28 dec 2021, 08:47

Erik ten Hag is vandaag precies vier jaar trainer van Ajax. In het Algemeen Dagblad vertelt Hans Kraay jr., die samenspeelde met Ten Hag bij De Graafschap, dat hij de Ajax-trainer een stuk relaxter vind geworden.

'Laatst moesten we even een minuutje wachten voor Ajax-PSV, omdat ze in de studio nog iets moesten afronden,' vertelt Hans. 'Ik vond Erik zó ontspannen. Volgens mij heeft hij steeds meer geleerd waar het werk van een trainer ophoudt. In de dagen vóór een wedstrijd heeft hij alle tijd gehad om elk detail door te nemen met zijn team en zijn staf, om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Daarna, kort voor de aftrap, is het woord aan de spelers. In het verleden kon hij zich daar moeilijker bij neerleggen, voor mijn gevoel. Nu heeft hij de ervaring en het vertrouwen dat het goed komt.'

'Erik zal dat nooit over zichzelf zeggen, maar hij is zich echt wel bewust van zijn status als toptrainer. Dat had hij vroeger al: hij is volledig overtuigd van zichzelf. Terecht, want zelfs bij Ajax heeft hij het laten zien, onder de grootst denkbare druk. Erik dénkt niet alleen dat hij het beter weet. Hij weet het ook echt beter,' concludeert Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.