Terug

Volg Vandaag Inside

Hans over Oranje-international: 'Laat hem de komende vijftien jaar maar staan!'

27 mrt 2024, 12:13

Hans Kraay jr. heeft bij ESPN gereageerd op de nederlaag van het Nederlands Elftal tegen Duitsland. Eén Oranje-international mag wat Hans betreft de komende vijftien jaar in het elftal blijven staan.

"Duitsland heeft Frankrijk van het matje getikt, met dezelfde elf als tegen Oranje. Dus dat pleit voor dit Nederlands Elftal," begint Hans, die verschillende spelers zag uitblinken aan de kant van Oranje. "We hebben een hele goede keeper. Verbruggen heeft zijn verdedigers niet in de problemen gebracht en hij was op de lijn fantastisch."

Ook de drie centrale verdedigers maakten volgens Hans een goede indruk: "Met name Aké is eigenlijk altijd goed. Guardiola is niet gek, die is helemaal blind van Aké en Koeman inmiddels ook. Van Dijk is gewoon weer helemaal Van Dijk en De Ligt heeft het oké gedaan, voldoende. Dumfries en Blind stonden vaak op schaatsen, maar laten we Dumfries de komende vijftien jaar maar even staan."

Waar Dumfries volgens Hans tijdens het EK dus zeker is van een basisplaats, verwacht de analist dat de linksbackpositie zal worden ingevuld door Hartman. "Je kan Blind niet kwalijk nemen dat hij niet meer de wingback van vroeger is. Bij Girona speelt hij in het centrum en dat doet hij fantastisch, dat kan hij volgend jaar ook nog, maar de wingback bij Oranje wordt Hartman."

In gesprek met Noa Vahle vertelde Bart Verbruggen na afloop van Duitsland-Nederland dat hij er vanuit gaat mee te gaan naar het EK. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.