Terug

Volg Vandaag Inside

Hans over kritiek van Jürgen Klopp: 'Ik ben te ver gegaan en hij reageert fantastisch'

12 apr 2024, 20:54

Hans Kraay jr. heeft bij ESPN gereageerd op de kritiek die hij kreeg van Liverpool-trainer Jürgen Klopp op zijn interview met Jordan Henderson.

Hans interviewde Henderson na afloop van het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard (2-2) en was kritisch over het optreden van de voetballer: "Je zei dat je niet goed speelde, mag ik het gewoon slecht noemen?"

Liverpool-trainer Jürgen Klopp, die lang samenwerkte met Henderson, vond het een "verschrikkelijk interview", vertelde hij afgelopen week op een persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met Atalanta.

Hans geeft Klopp nu gelijk: "Ik ben te ver gegaan en hij reageert fantastisch," vertelt hij bij ESPN. Bekijk de hele reactie van Hans in onderstaande video.

Momenteel staat Henderson buitenspel vanwege een blessure, maar volgens René van der Gijp wordt de middenvelder niet gemist. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.