Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Nijland: ''Wij konden Doan verkopen voor bijna 8 miljoen euro aan CSKA Moskou''

Hans Nijland: ''Wij konden Doan verkopen voor bijna 8 miljoen euro aan CSKA Moskou''

7 okt 2018, 13:34

Hans Nijland bevestigt tegenover FOX Sports in De Tafel Van Kees dat Groningen deze zomer de mogelijkheid had om sterspeler Ritsu Doan voor bijna 8 miljoen euro te verkopen aan CSKA Moskou.

Op de vraag van Hans Kraaij of Nijland er spijt van heeft zegt de algemeen directeur resoluut nee. "In het verleden hebben wij regelmatig het verwijt gehad dat wij spelers te snel hebben verkocht en nu is het weer niet goed volgens jou'', reageert Nijland. Volgens Hans Kraaij had Groningen beter het geld kunnen pakken en met het geld 3/4 versterkingen kunnen halen. Nijland staat echter achter zijn beslissing en is ervan overtuigd dat ze nog veel plezier aan Doan gaan beleven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.