Terug

Volg Vandaag Inside

Hans looft Oranje Leeuwinnen-keepster Daphne van Domselaar: 'Zij is geweldig!'

Hans looft Oranje Leeuwinnen-keepster Daphne van Domselaar: 'Zij is geweldig!'

25 juli 2022, 22:21

Hans Kraay jr. is tijdens het EK Vrouwenvoetbal onder de indruk geraakt van de keeperskwaliteiten van Oranje Leeuwin Daphne van Domselaar. Dat vertelde hij maandagavond bij Voetbalpraat van ESPN.

Eerste doelvrouw en aanvoerster Sari van Veenendaal blesseerde zich in het eerste groepsduel van de Oranje Leeuwinnen. Van Veenendaal, die in 2019 werd uitgeroepen tot beste keepster van de wereld, probeerde het nog wel even, maar moest zich halverwege de eerste helft toch laten vervangen door Daphne van Domselaar. De 22-jarige Van Domselaar verdedigde ook de rest van het toernooi het doel van de Oranje Leeuwinnen.

Hans is enorm onder de indruk van haar keeperskwaliteiten: "Ze pakt een hoge bal, daar kunnen heel veel Eredivisie-keepers een voorbeeld aan nemen. Ze heeft reflexen, is rustig, heeft veilige handen en is de beste voetbalster van alle verdedigers." Hans denkt dan ook dat het tijdperk Sari van Veenendaal voorbij is: "Zij (Van Domselaar, red.) is geweldig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.