Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. stuurde liefdesbrief aan Fresia

Hans Kraay jr. stuurde liefdesbrief aan Fresia

11 apr 2021, 13:50

ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias vierde zaterdag haar dertigste verjaardag. Hans Kraay jr. vraagt vanuit de studio van Goedemorgen Eredivisie aan Fresia, die aanwezig is in de Galgenwaard bij FC Utrecht-Feyenoord, of zijn 'ondeugende' brief bij haar is aangekomen.

Hans vraagt: 'Heb je mijn liefdesbrief nog gevonden, vrijdagavond?' Fresia antwoordt: 'Ja, ik heb het gezien! Ik waande me weer heel even op de middelbare school. Ik had vrijdag ESPN Vandaag en om 12 uur was de dienst klaar. Ik ging terug naar het visagiekamertje en daar had Hans een mooi briefje achtergelaten.'

Ze vervolgt: 'Er stond nog net niet: 'Wil je verkering?' en dan hokjes met 'ja' en 'nee'. Het was erg lief.' Hans vraagt: 'Het was wel een ondeugend briefje, hè?' Fresia bevestigt: 'Het was een ondeugend briefje. Het werd enorm gewaardeerd. Ik voelde me meteen jarig, Hans.' Milan van Dongen concludeert: 'Ook Hans is nog steeds een romanticus, maar dat wisten we eigenlijk al.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.