Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. zet Gakpo en De Roon in ideale Oranje-elftal

Hans Kraay jr. zet Gakpo en De Roon in ideale Oranje-elftal

19 nov 2020, 14:34

Hans Kraay jr. weet precies wie hij zou opstellen als hij het voor het zeggen had bij het Nederlands elftal. De analist vertelt aan FOX Sports welke 11 namen hij zou kiezen als bondscoach van Oranje.

De grootste verrassing in de opstelling van Hans is te vinden in de voorhoede. Hans kiest voor Memphis Depay in de punt, Steven Berghuis vanaf rechts en opvallend genoeg: Cody Gakpo op links. De 21-jarige aanvaller van PSV draait een uitstekend seizoen maar moet het vooralsnog doen met wedstrijden voor Jong Oranje. Gakpo werd onlangs door bondscoach Frank de Boer al omschreven als één van de grote talenten voor de toekomst van Oranje.

Op het middenveld kiest Kraay voor aanvoerder Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong en Marten de Roon. De middenvelder van Atalanta Bergamo kampt op dit moment met een liesblessure maar kan, wanneer hij weer fit is, rekenen op een plek bij de eerste 11 van bondscoach Hansie Hansie.

In de achterhoede kiest Hans bij afwezigheid van de geblesseerde Virgil van Dijk voor het centrale duo De Ligt-De Vrij. De twee centrale verdedigers, beide actief in de Serie A, worden geflankeerd door Denzel Dumfries en AZ-verdediger Owen Wijndal.

Jasper Cillessen is de doelman in het team van Hans Kraay. De 31-jarige goalie van Valencia krijgt de voorkeur boven onder andere Tim Krul, Justin Bijlow en Marco Bizot.

Onlangs opperde Johan een wel heel opvallende naam voor het Nederlands elftal. Bekijk de beelden hieronder.

Johan oppert 37-jarige Pasveer voor Oranje; René gaat stuk!
3:12
Johan oppert 37-jarige Pasveer voor Oranje; René gaat stuk!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.