Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. waarschuwt Feyenoorder: 'Ik vind dat hij nu echt moet oppassen'

Hans Kraay jr. waarschuwt Feyenoorder: 'Ik vind dat hij nu echt moet oppassen'

27 sep 2021, 12:54

Tyrell Malacia kende een uitstekende seizoenstart bij Feyenoord. De linksback behoort tot een van de uitblinkers van de ploeg van trainer Arne Slot, maar Hans Kraay jr. ziet nog een aantal verbeterpunten voor de kersverse Oranje-international.

'Ik ben groot fan van Malacia, maar ik vind dat hij nu heel goed moet gaan oppassen', zei Hansie Hansie bij ESPN. 'Hij maakt wél heel veel slippertjes. Hij probeert vaak met zijn lichaam tussen bal en tegenstander in en daar komt hij vaak als winnaar tevoorschijn, maar hij neemt daarin heel veel risico de laatste tijd. Ik noem dat slippertjes. Hij zit altijd goed en laag bij de grond, maar hij neemt wel veel risico.'

Hans vindt dat Malacia de laatste wedstrijden te veel fouten maakt. 'Ik heb iets van je bent zo goed als je de bal krijgt, opendraait, speelt iemand voor zich in en komt op, dekt kort. Hij is snel en kan goed rugdekking geven, maar deze dingen moeten er echt uit', stelt Hans.

Hedwiges Maduro is het eens met Hans en wijst erop dat hij gewoon niet in zulke situaties terecht moet komen. 'Hij kan wel heel goed de overlap maken. Dat is zijn kwaliteit en hij zit nu in een fase waarin hij misschien iets meer gaat doen. We mogen ook wat meer verwachten nu omdat hij een potentiële Nederlands elftal-speler is, maar hij moet er nu voor zorgen dat hij in zones komt waar hij goed is en het simpel probeert te houden', aldus Maduro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.