Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. vanavond te gast bij Veronica Inside

Hans Kraay jr. vanavond te gast bij Veronica Inside

6 dec 2021, 15:34

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Hans Kraay jr. zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. 

Feyenoord en PSV wonnen allebei in de vijftiende speelronde van de Eredivisie en blijven daarom in het spoor van koploper Ajax, dat vorige week donderdag al een overwinning boekte tegen Willem II.

In België liep het afgelopen zondag volledig uit de hand bij verschillende wedstrijden. Fans van de bezoekende clubs zijn tot het einde van dit jaar niet meer welkom in de stadions bij duels uit de hoogste klasse van het Belgische voetbal. De raad van bestuur van de overkoepelende Pro League heeft dat maandag besloten na incidenten met fans een dag eerder bij de duels Beerschot - Antwerp en Standard Luik - Charleroi.

Verder is Marcel Brands opgestapt als technisch directeur bij Everton, ging Xavi voor het eerst onderuit met FC Barcelona en won Ralf Rangnick zijn eerste wedstrijd met Manchester United. Uiteraard blikken de mannen ook vooruit op de aankomende Europese wedstrijden van deze week.

Kortom, er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.