Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. tipt Eredivisie: ‘Kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat’

Hans Kraay jr. tipt Eredivisie: ‘Kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat’

22 jan 2024, 00:00

Hans Kraay jr. heeft in de ESPN-rubriek Bellen met Hans lovende woorden over voor FC Volendam-speler Lequincio Zeefuik. De analist is gecharmeerd van de speler en verwacht dat de centrumspits deze zomer een transfer afdwingt: "Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat."

Ook dit weekend maakte de speler indruk op Hans in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1): "Het is zo knap wat hij doet in het 5-3-1-1 systeem van FC Volendam. Hij staat 85 minuten in zijn eentje op de helft van Heracles. En hij maakt het in zijn eentje gewoon die vier verdedigers lastig. Hij heeft een uitstekende techniek en is behoorlijk snel. Hij maakt gewoon alleen maar mooie doelpunten."

Hans denkt dat Arne Slot Zeefuik graag tot zijn beschikking zou hebben: "De kopbal tegen Heracles was echt een granaatinslag. Het was een kopbal waar Luuk de Jong en Cristiano Ronaldo voor zouden applaudisseren. En dat voor een jongetje van 19 dat een paar jaar geleden nog bij FC Buiksloot speelde. Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was, had ik hem er nu graag bij gehad."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.