Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. reageert op terugkeer Vandaag Inside: 'Het is hun leven'

Hans Kraay jr. reageert op terugkeer Vandaag Inside: 'Het is hun leven'

12 mei 2022, 22:40

Hans Kraay jr. heeft donderdagavond in talkshow BEAU gereageerd op de terugkeer van Vandaag Inside. In het programma van presentator Beau van Erven Dorens vertelde Hansie Hansie onder meer dat de 'comeback' voor hem niet als verrassing komt.

Het programma stopte donderdag 29 april nadat Johan Derksen aangaf niet meer aan tafel plaats te willen nemen. Aanleiding was de landelijke ophef die ontstond na een verhaal van Derksen over grensoverschrijdend gedrag. Na de laatste gesprekken is besloten dat vanaf aanstaande maandag Vandaag Inside met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen weer wordt uitgezonden op SBS6. 'Het is hun leven. Ik heb zeventien jaar bij hen gezeten. Ik weet hoeveel zij houden van het televisie maken. En ik had niet verwacht dat ze definitief van de buis zouden verdwijnen. En wat ik ervan kan zeggen is: veel plezier en veel succes.

Van Erven Dorens vraagt Hansie Hansie vervolgens hoe hij de rel heeft ervaren. 'Nou niet om het interessanter te maken hoor... Maar omdat ik daar net weg ben, vroegen veel talkshows aan mij of ik daar wilde aanschuiven. En daar had ik helemaal geen behoefte aan. Ik heb zeventien mooie jaren gehad en zij moeten doen en laten wat zij willen. Ik had wel verwacht dat ze terug zouden komen en ik wens ze veel succes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.