Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. oppert nieuwe naam voor Oranje: ‘Ik zeg niet dat hij de nummer één moet zijn, maar…’

Hans Kraay jr. oppert nieuwe naam voor Oranje: ‘Ik zeg niet dat hij de nummer één moet zijn, maar…’

21 nov 2023, 21:20

Hans Kraay jr. ziet Joshua Zirkzee graag opgeroepen worden voor het Nederlands elftal. De presentator annex verslaggever hoopt dat de 22-jarige spits van Bologna er in maart, tijdens de volgende interlandperiode, bij is.

“Zirkzee scoort momenteel bij Bologna en hij kan écht voetballen”, zegt Hansie Hansie bij ESPN. “Laat de mensen nou niet zeggen dat ik hem vergelijk met Depay, maar als je met Depay in de spits staat, is het een beetje een zwervende nummer 9 waar je echt mee kunt voetballen. En Zirkzee is een zwervende nummer 9 waar je echt mee kunt voetballen.”

“Arnold Bruggink heeft ooit gezegd dat hij gretiger moet zijn voor het doel”, vervolgt Kraay jr. “Dat lukt hem nu vaker. Ik zeg niet dat hij de nummer één moet zijn, maar als je toch even de tijd hebt richting de zomer, zou ik hem wel willen zien. Tenzij Depay snel weer gaat spelen. Ik vind Zirkzee een hele goede voetballer. In trainerstaal zouden ze zeggen: ‘Met hem kun je doorvoetballen.’”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.