Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. onthult: ‘Met hem zou ik wel eens willen terrassen’

Hans Kraay jr. onthult: ‘Met hem zou ik wel eens willen terrassen’

29 apr 2021, 14:10

Hans Kraay jr. is dolblij dat de terrassen in Nederland weer open zijn. Sinds afgelopen woensdag kan je in het zonnetje weer genieten van een biertje of een gebakken ei. Hans vertelt aan Veronica Magazine hier reikhalzend naar te hebben uitgekeken. 

‘Of ik een beetje ben voorbereid? Ik ben me al negen maanden aan het voorbereiden op dat moment. Hier kijk ik hyperventilerend naar uit. Met wat gezellige mensen op een terras, lekker wat eten: dat is voor mij het summum van een uitje’, zegt Hansie Hansie. 

De verslaggever annex analist weet precies met wie uit de voetballerij hij een terrasje zou willen pakken. ‘Louis van Gaal’, zegt Hans verrassend. ‘We waren nooit de beste vrienden, maar hij schijnt gezellig te zijn op een terras en ik heb er een bedoeling mee. Dat komt zo. Naast Louis zet ik Sofie neer. Louis houdt namelijk van vrouwelijk schoon.’

‘En verder komt Mo Ihattaren van PSV aan tafel’, vervolgt Hans, die meteen uitlegt waarom. ’Zet Mo twee uurtjes aan tafel met Louis en je hebt een andere jongen. Louis kan hem resetten. Daarom schuift ook Ajacied Ryan Gravenberch aan. Een leeftijdsgenoot van Mo, die in alles plezier uitstraalt. Dat plezier moet hij overbrengen op Mo.’

Hans, die een fictief tafeltje samenstelt, zou graag nog twee mensen willen toevoegen aan het gezelschap. ‘Ik heb nog twee speciale gasten met wie ik graag nog een keer op een terras zou zitten: mijn ouders. Die zijn drie jaar geleden overleden. Maar wat zullen ze opgelucht zijn om te zien dat ik samen met Louis in pais en vree een ondeugend chardonnaytje drink op een terras.’

De complete column van Hans Kraay jr. is te lezen in Veronica Magazine nummer 18. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.