Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay Jr. onthult: Frank de Boer wees afgelopen zomer 47-voudig landskampioen af

Hans Kraay Jr. onthult: Frank de Boer wees afgelopen zomer 47-voudig landskampioen af

16 dec 2022, 15:44

Frank de Boer heeft afgelopen zomer een aanbod van Olympiakos afgeslagen, zo onthult Hans Kraay Jr. in WK Praat. De 52-jarige trainer uit Hoorn heeft sinds zijn vertrek bij Oranje nog geen nieuwe uitdaging gevonden, toch staan er volgens Hans genoeg clubs in de rij.

"Het is natuurlijk heel erg stil rondom Frank de Boer. Mensen denken: 'hij krijgt helemaal geen aanbiedingen meer. Die krijgt hij zeker wel, maar daar koketteert hij niet mee. Hij heeft een half jaar geleden volmondig "nee" gezegd tegen Olympiakos Piraeus, maar dat weet niemand", concludeert Hans.

De verslaggever van ESPN vindt dat De Boer thuishoort in de voetbalwereld. "Ik hoop dat hij snel weer een nieuwe club krijgt. Hij heeft Ajax vier keer kampioen gemaakt, hè? Niet eens met het allerbeste elftal."

De oud-trainer van Ajax gaf onlangs in Het Parool aan dat hij nog niet haastig opzoek is naar een nieuwe job. "Het kriebelt geen seconde. Als manager ben je eigenlijk alleen maar bezig om het glas bij te vullen voor degenen die het als halfleeg zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.