Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. onder de indruk van Feyenoorder: ‘De nieuwe Wim Jansen’

Hans Kraay jr. onder de indruk van Feyenoorder: ‘De nieuwe Wim Jansen’

8 dec 2021, 10:32

Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen. De ploeg van trainer Arne Slot nestelde zich dit weekend op de tweede plaats op de ranglijst, met maar één punt achterstand op koploper Ajax. Veel aandacht gaat uit naar Bryan Linssen, Cyriel Dessers en Gernot Trauner, maar Hans Kraay jr. vond het maandag bij Veronica Inside eens tijd om Fredrik Aursnes uit te lichten. 

De 25-jarige middenvelder kwam deze zomer over van Molde FK, en maakt sinds zijn komst een uitstekende indruk op Hans. ‘Dat is een hele beschaafde, rustige, Noorse jongen, die ze voor een kleine miljoen gekocht hebben’, weet de analist. ‘Die jongen was een balafpakker, maar je ziet hem nu ook ballen opeisen zonder te praten. De centrumverdedigers geven hem ook steeds eerder de bal.’

Hans is lovend over de Noorse international. ‘Ik heb de indruk dat het een beetje - en misschien chargeer ik - de nieuwe Wim Jansen is.' Johan Derksen is minder enthousiast over de middenvelder. ‘Dat vind ik een beetje overdreven. Ik vind dat hij blij mag zijn dat hij mee mag doen. Het is een uitermate saaie, nietszeggende voetballer’, aldus de besnorde analist. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.