Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. lovend: 'Hij hoort bij de beste tien keepers van Europa'

Hans Kraay jr. lovend: 'Hij hoort bij de beste tien keepers van Europa'

17 nov 2021, 11:54

Hans Kraay jr. heeft zich woensdagavond op ESPN lovend uitgelaten over André Onana. De Ajax-doelman, die na zijn dopingschorsing weer speelgerechtigd is, won woensdag met Kameroen van Ivoorkust (1-0) en keepte uitstekend.

'Het is een geweldige keeper,' begon Hans. 'Eigenlijk hoort hij al sinds twee jaar bij de beste tien keepers van Europa, vind ik. Het is ongelooflijk jammer voor Ajax, we weten dat Pasveer het meer dan uitstekend doet, maar het blijft eeuwig zonde dat hij niet tot overeenstemming heeft kunnen komen, of willen komen, met Marc Overmars. Ik vind het echt ongelooflijk jammer, dit is een man die tien punten per jaar voor je pakt.'

Jan Joost geeft aan dat hij niet raar zou opkijken als Onana na de winterstop weer gaat keepen bij Ajax. Hans reageert: 'Zondag vroegen we het aan Ten Hag in Goedemorgen Oranje. Daar kwam wel uit tevoorschijn dat als Pasveer het goed blijft doen, hij nummer één blijft. Maar de strijd is gewoon volledig open. Ik kan me voorstellen dat als je Ajax-supporter bent, dat je hoopt dat het niet klopt dat Onana voor vijf jaar naar Inter gaat. Hij is zo goed.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.