Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. kritisch: ‘Als je niet meer kan lopen is het einde wel in zicht...'

Hans Kraay jr. kritisch: ‘Als je niet meer kan lopen is het einde wel in zicht...'

26 sep 2022, 11:42

Toby Alderweireld heeft tijdens het Nations League-duel tussen Nederland en België geen goede indruk achtergelaten op Hans Kraay jr. De analist is geschrokken van de sprintsnelheid van de inmiddels 33-jarige verdediger van Royal Antwerp FC. 

“Ik zag vanavond een hele trage en ietwat ouder wordende Toby Alderweireld. Die lieten we gewoon vrij hè?”, zegt Hans bij ESPN Vandaag. Presentator Jan-Joost van Gangelen wijst Hans op een knappe crosspass van Alderweireld, maar daar wil de analist niks van weten. “Ja, Sjaak Swart heeft ook nog steeds een hele goede voorzet, maar als je niet meer kan lopen is het einde wel in zicht…”

Ook de ploeggenoten van Alderweireld hebben geen indruk kunnen maken op Hans. “Ik verdenk de Belgen ervan dat ze geen moment de intentie hebben gehad om eerste in de poule te worden. Die hebben ook de angst gehad om vandaag weer met 1-4 om de oren te krijgen, net zoals in Brussel. Natuurlijk wilden ze winnen, maar dan wel heel zuinig. Die zijn never nooit voor drie goals verschil gegaan”, aldus de analist. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.